hediye

Gecikenler İçin Son Dakika Hediye Alternatifleri

1 12 2022

İtiraf edelim, konu hediye seçmek olduğunda genelde işimizi son dakikaya bırakıyoruz. Dolayısıyla yılbaşına oldukça kısa bir süre kala halen hediyelerini almadığınız sevdikleriniz olma ihtimali oldukça yüksek. O zaman yılbaşı gecesi sizi kurtaracak hediye rehberimize hoş geldiniz!

Teknoloji meraklılarına;

Apple AirPods 2. Nesil

Elbette Apple en çok ilgi gören markaların başında geliyor fakat marka bağımsız olarak düşünsek bile bu sıralar alınabilecek en güzel hediyelerden biri kablosuz bir kulaklık. Gerek gündelik hayatta, gerek yoğun iş ortamında, gerek spor yaparken ayrılmaz bir parçanız haline gelen bu kulaklıklar hafif yapısı ve tatminkar pil ömrüyle kendini unutturuyor. Apple’ın yeni nesil AirPods’ları daha uzun pil ömrüyle dikkat çekerken kullanım kolaylığını da bir adım öteye taşımış durumda. Ancak akıllı telefon olarak farklı markalar tercih eden sevdikleriniz varsa onlar için tercih edeceğiniz kulaklığı da telefon markasıyla eşleştirmeyi düşünebilirsiniz. Zira Apple’ın kulaklıkları Android işletim sistemine sahip telefonlarla çok iyi anlaşamıyor.

Gezmeyi sevenlere;

MüzeKart

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri hiç şüphesiz Türkiye’nin tarihi güzelliklerine erişim olacaktır. Eğer sık sık farklı illeri ziyaret eden bir yakınınız varsa MüzeKart onlara gittikleri yerlerde farklı deneyimler yaşatabilir. Uygun bir fiyatlı olmasına rağmen Türkiye çapında onlara etkileyici mekana giriş imkanı sunan bu kartların farklı seçeneklerine Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın https://muze.gov.tr/ adresinden göz atabilirsiniz.

Oyun meraklılarına;

God Of War: Ragnarök

PlayStation platformunun en sevilen serilerinden biri olan God Of War, sevenlerini Ragnarok ile yine ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Bu yıl merakla beklenen hikayesine oldukça gelişen grafikleri de ekleyen oyun, eleştirmenlerden de yüksek puanlar almasının yanında ilk haftasında 5 milyondan fazla kopya satarak dikkat çekici bir başarıya imza attı. Dolayısıyla özellikle PlayStation sahipleri için mutlaka denenmesi bir oyun dersek hata yapmış olmayız.

Fotoğraf meraklılarına;

Fujifilm Instax Mini 11

Fotoğrafçılık konusunda artık akıllı telefonlar oldukça gelişmiş durumda. Dolayısıyla birçoğumuz bir dijital fotoğraf makinesine ihtiyaç duymuyoruz. Fakat Instax’ın halen bir büyüsü olduğunu kullandığınız andan itibaren hissediyorsunuz. Eski günleri çağrıştıran bu makinenin verdiği fiziksel fotoğraf çıktıları kesinlikle dijital fotoğraflardan farklı bir eğlence ve anı oluşturma yeteneğine sahip. Dolayısıyla fotoğraf çekmek ve eğlenceli anılar üretmek isteyen sevdikleriniz çok güzel bir hediye seçeneği.

Parasının değerini bilenlere;

Caselook Cüzdan

Bir araştırmaya göre cüzdanınız, maddi konulara yaklaşımınız konusunda bilinç altınıza dair çok şey anlatıyor. Elbette birine hediye almak istediğinizde çoraptan sonra akla gelen ilk seçeneklerden biri cüzdan olur. Fakat biz renkli ve farklı bir öneriyle bu seçeneği de sıkıcı olmaktan çıkarmak istedik. Caselook’un suni deri kullanarak ürettiği bu cüzdanlar hem hayvansal malzeme içermiyor hem de kullanışlı tasarımları çok çekici renklerle kombinliyor. Dolayısıyla yeni ve renkli bir cüzdan bol kazançların kapısını aralamak için sevdiklerinize ayrı bir motivasyon aşılayabilir.

Değer verilen çalışanlara:

Pluxee Hediye

Eğer risk almak istemiyorsanız son alternatifimiz tam size göre. Pluxee'nin sunduğu Pluxee Hediye, çalışanlarınıza seçme özgürlüğü sunan ve ister dijital ister mağazada kullanabilecekleri bir hediye seçeneği. Giyimden, teknolojiye, gıdadan mobilyaya, benzine ve hatta market alışverişine kadar sizin belirlediğiniz markalarda hediye sunabilir ve bununla birlikte sadece çalışanlarınız değil siz de şirketiniz olarak avantajlı çıkarsınız. Hemen Pluxe Hediye başvurmak için tıklayın