isiletisim

Esnek Yan Hakları Yönetimi

16 02 2024

Çalışan yan haklarını tek bir sistemden kontrol etmeni sağlayacak Esnek Yan Hakları Yönetimi paneliyle zaman ve efor kayıplarını geride bırakmaya hazır ol!

Pluxee, çalışanlarının yan haklar profilini pratik bir şekilde yönetebilmen için seninle. Esnek Yan Haklar Yönetimi sistemi ile çalışanlarını mutlu edecek stratejiler oluşturabilirsin. Çalışanlarının seçimleriyle motivasyon dolu bir dünya yaratmak bu sistemle oldukça kolay. Şirketinde çalışan bireylere özel şartlar sunabilmek için hemen aramıza katılabilirsin. Çalışan yönetiminde fark yaratmak için Pluxee Business gibi hizmetlerimizi de incelemeden geçme!

Senin Vizyonun Bizim Teknolojimiz: Esnek Yan Hakları Yönetimi

Söz konusu çalışan mutluluğu olduğunda birçok farklı stratejiler belirleyerek iş yaşamında fark yaratmak gerekiyor. Böylece şirketlerin çalışanlarına verdiği önem ve çalışma dünyasına dair vizyonu şekilleniyor. Bunun için bir çalışan yaşamının her alanına dokunabilmek oldukça önemli. Çünkü verimli ve enerji dolu bir çalışma düzeni, refah dolu şartlar sunmakla başlıyor. Çalışanlarının motivasyonunu ve konforunu düşünen bir işletme olduğunuzu göstermek istiyorsan Pluxee yanında! Esnek Yan Hakları Yönetimi sistemi Pluxee Yemek, Yakıt ve Hediye gibi hizmetlerimizi çalışan beğenisine sunuyor. Böylece çalışanlar yaşamlarına kalite ve konfor katacak ideal hizmeti kendisi seçebiliyor. Tek panelden özgür bir dünya yaratmak için doğru adrestesin! Şirket yan hakları yönetimi için birçok olanak tanıyan sistemimiz hem küçük hem de büyük çaplı işletmeler için birebir. Bu sistem ile insan kaynakları yönetiminde yer alan birçok operasyonel süreci geride bırakacaksın! Şirketinin yükselişine ortak olan çalışanların için birçok olanağı Esnek Yan Hakları Yönetimi ile sağlayabilirsin. Bu sistem zaman ve efor konusunda ihtiyacın olan hızı sunuyor. Çünkü sunabileceğin opsiyonları çalışanlarına aktarabiliyor, hızlı geri dönüş alarak sistematik bir yan hak düzeni kurabiliyorsun. Bunun için Pluxee Esnek Yan Hakları yönetimi sistemi ile çalışanlarının da fazlasıyla mutlu olacağından eminiz. Çünkü sağlık, yemek, ulaşım ve hediye gibi motivasyon dolu haklar sunduğunda çalışanlarına verdiğin değeri de göstermiş olacaksın.

Esnek Yan Hakları Yönetim Paneli Kullanımı

İş süreçlerini kolaylaştırma yolunda birçok hizmet sunan Pluxee, esnek yan haklar yönetimine yeni bir vizyon kazandırıyor. Attığın adımlarla iş dünyasında fark yaratmak istiyorsan çalışan yönetimi süreçlerine Esnek Yan Haklar Yönetim sistemini ekleyebilirsin. Bu sistem ile yan hakları pratik bir şekilde yönetmek için yapman gerekenler oldukça pratik.  Esnek Yan Haklar Yönetimi panelinde yer alan “Profil” sekmesine tıkladığında yönetici profilini oluşturabilirsin. Ardından “Çalışanlar” sekmesine tıkayarak kariyerini yan haklarla zenginleştirmek istediğin çalışanlarını kaydedebilirsin. Bu sistemde çalışan kaydı için 3 farklı yöntem bulunuyor; manuel giriş, dosyadan aktarım ve mevcut sistemden yükleme. Senin için en pratik yöntem hangisiyse onu seçerek ilerleyebilirsin. Çalışan profillerini tanımlama işlemi sonrasında sistemimiz ile yan hakları yönetim sürecine hazırsın! Yemek, gıda, ulaşım, sigorta ve sağlık gibi temel yan hakları seçerek mevcut bütçene göre seçenekler oluşturabilirsin. Devamında ise çalışanlarına birçok yan hak seçeneği sunarak tercihlerine özel bir sistem kurabilirsin. Bu sistem ile çalışanlarına yan hak seçimlerini ve maliyetlerini detaylı bir şekilde görüntülemen de mümkün. Ayrıca yan haklarını, çalışma dönemine göre düzenleme opsiyonuna da sahipsin. Esnek Yan Haklar kullanımı hakkında detaylı bilgi almak istersen “Esnek Yan Hak Ürünleri”, “Kullanım Kılavuzu” ve  “Sıkça Sorulan Sorular” sekmelerine tıklayabilirsin.

Pluxee, Çalışan Yönetiminde Fark Yaratıyor

Esnek Yan Hakları Yönetimi sistemiyle çalışanların için sunmak istediğin tüm imkanları pratik bir şekilde gerçekleştirmen mümkün. Bunlara ek olarak sistemde çalışanlarınla iletişim için sunulan birçok özellik de bulunuyor. Esnek Yan Hakları Yönetim panelinde yer alan E-Posta Şablonları bölümü yan haklar için bilgilendirme yapman veya özel günlerde şirketinin varlığını hissettirmen için birebir. Bu sekmeden şirket kimliğine özel şablonlar oluşturarak çalışanlarınla iletişimini zenginleştirebilirsin. Eğer çalışanlarını fikirlerini dinlemek veya sorularını cevaplamak istersen, Esnek Yan Hakları Yönetim paneli yine seninle!  Sıkça Sorulan Sorular ve Anket Tanımı hizmetlerimizi kullanarak çalışan iletişimini akıcı bir şekilde sağlayabilirsin. Bu hizmetimiz, çalışanların için sunduğun yan haklara dair tüm verileri de anında sunuyor. “Inside Dashboard” panelini kullanarak hangi yan hakların ne kadar kullanıldığı ve bütçe durumunu inceleyebilirsin.