film

Kesinlikle İzlemeniz Gereken İş Yeri Temalı 6 Dizi

1 11 2021

İş yeri pek çok insan için sıkıcı bir kelime olsa da dizilere konu olduğunda içinden bambaşka eğlenceler ve heyecanlar çıkabiliyor.

Hatta dizilerdeki tuhaflıklara ilgi gösterdiğinizi fark ettiğinizde iş yerinizdeki o “tuhaflıkları” da yakalayabiliyorsunuz. Hem çalışma ortamınıza bakışınızı değiştirecek hem de günün stresinden ve kaygısından bir süre sizi uzaklaştıracak bu dizilerden hangisini izlediniz?

Kesinlikle İzlemeniz Gereken İş Yeri Temalı 6 Dizi

Suits

Yayın hayatına 2011 yılında başlayan dizi 9. sezonuyla 2019 yılında final yaptı. Umuyoruz ki hiçbir spoiler yemeden bu günlere gelmişsinizdir! Komedi drama ekseninde ilerleyen dizi hukuk temasıyla dikkat çekiyor. Oldukça tempolu bir anlatıma sahip olmasıyla izleyicilerini memnun ederken avukatların dünyasına yaptığımız yolculuk büyük keyif veriyor. Ana karakterlerden Mike Ross’un ertelediği hayallerinin peşinden gidişini anlatan yapımda yüksek zekalı ve müthiş bir görsel hafızaya sahip Ross’un hayatı Harvey Specter ile yaptığı iş görüşmesinden sonra tamamen değişecektir. Cast seçiminin başarısı, hikayelerin ve karakterlerin derinliği ile izleyiciye benzersiz bir serüven vadediyor.

Brooklyn Nine Nine

Türkiye’de de popülerleşen komedi dizilerinin başında geliyor. Henüz izlemeyenler için biraz açmak gerekirse Brooklyn Nine Nine 20 dakikalık bir sitcom. Her sezon 20’den fazla bölüm yayınlayarak eğlenceyi uzun süre sürdürmenize fırsat verirken geçtiğimiz aylarda 9.sezonuyla ekranlara veda ederek de bir hayli üzdü. Brooklyn 99 numaralı polis bölgesindeki bir karakol ve içindeki sıra dışı polislerin günlük macerasını anlatan yapımda her karaktere ayrı ayrı hayran olacağınızı garanti ederiz. Güldürmeyen tek bir karakteri dahi olmayan dizi, seyirciye muhteşem bir durum komedisi sunuyor. Jake Peralta, Captain Holt, Gina, Amy Santiaogo ve diğer herkesle keşke arkadaş olabilseydim diyeceğiniz bir yolculuğa hazırsanız ilk bölüme hemen başlayın!

Great News

Tracey Wigfield ile Unbreakable Kimmy Schmidt’ten tanıdığımız Tina Fey’in imzasını attığı 2 sezonluk komedi dizisi Great News, isminden de anlaşılacağı üzere The Breakdown haber programında çalışanlar üzerinden bir hikaye anlatıyor. Anne ve kızın aynı iş yerinde çalışması nasıl olurdu? Geleceği parlak haber yapımcısı Katie ve stajyer olarak işe başlayan annesinin yarattığı eğlenceli ortamın bir parçası olmak için kendinizi hazırlayın!

The Newsroom

Haber temalı dizilerden devam edelim. Ancak bu kez çok büyük eğlenceler vadetmiyoruz, en başta onu belirtelim. The Newsroom oldukça ciddi bir haber dizisi. Aslında sarkastik mizaha kayan çok fazla anı yakalaması açısından eğlenceli bir temposu olsa da dizi Amerika’yı yoğun eleştiri bombardımanına tutan bir yerden bakıyor. Medyayı kontrol etmek isteyen güçle olan mücadele ve bürokratik aksaklıklar dizinin en çok işlediği konuların başında geliyor. Ama salt bir gerilim gibi de düşünerek kaçınmayın çünkü yüksek ritmi ve hızlı akan yapısının yanında akıcı diyaloglarıyla da kesinlikle bir dakika bile sıkılmanıza imkan tanımayan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Superstore

6 sezon, 100 bölüm ve bir alışveriş merkezi komedisi… Zihninizde pek de bir şey canlanmayabilir. Ama bu dizi üstün başarı göstererek seyircilerine inanılmaz derecede komik anlar hazırladı. Cloud 9 mağazasının çalışanlarının yaşamlarını, çalışma hayatlarındaki eğlenceli zamanlarını izlemek sizi kesinlikle çok keyiflendirecek. Özellikle kara mizah sevenler için oldukça doğru bir seyir seçeneği.

The Office

Dizilerin dizisi… İş yeri temalı daha iyi bir dizinin yapılması biraz zor gibi görünüyor. Ünlü komedyen Ricky Gervais’in yaratıcısı olduğu yapım her bir karakteriyle aklınıza kazınmak için izlemenizi bekliyor. Michael Scott ve Dwight Shrute başta olmak üzere ofisin bütün çalışanlarıyla daha önce bir yerlerde tanıştığınızı düşüneceksiniz. Belki de sizin ofisinizden esinlenilmiştir, ne dersiniz?