8 mart

8 Mart Kadınlar Günü Hediye Önerileri

4 03 2024

Sosyal yaşamın ve iş yaşamının her alanında emek gösteren kadınların güçlü mücadelesinin günüdür 8 Mart… Günümüzde çalışan her kadın için bugünün değeri ve önemi çok ayrı bir noktadadır.

Bunun için 8 Mart Kadınlar Gününde her kadının üstün emekleri takdir edilmelidir. Eğer sen de bizimle aynı fikirdeysen kurumsal yaşamındaki veya özel yaşamındaki kadınlara özel bir armağan sunmaya ne dersin? Eğer cevabın evetse doğru adrestesin. Bu yazımızda Dünya Kadınlar Günü hediye önerileriyle karşındayız!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Tarihi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal haklarının ve başarılarının kutlandığı anlamlı bir gündür. Bugünün geçmişi 19. Yüzyılın sonlarına dayanmakta. 1857 yılında New York'ta tekstil fabrikalarında çalışan kadın işçiler, çalışma koşullarını ve düşük ücretleri protesto etmek amacıyla bir grev başlattı. Ancak polisin saldırısı sonrası emekçiler fabrikada çıkan yangın sonrası yaşamını yitirdi. Geçen yılların ardından bugün, kadınların çalışma koşullarını güçlendirmek için verdiği mücadeleyi ve yaşamın her alanında sunduğu emeği simgeledi. Sen de bu özel günü hediyelerle taçlandırmak istersen hediye önerilerimizi incelemeden geçme! 

Pluxee Dünyasında Daima Eşit Bir Yaşam

 Çalışanların dünyası Pluxee’nin her kaliteli hizmetinde kadın emeği var. Bizler Pluxee olarak kadınların iş yaşamına kattığı değerin farkında olarak hareket ediyoruz. Buna istinaden her alanda eşit bir yaklaşım sunmaya özen gösteriyoruz. %48 kadın çalışan ve %43 kadın yönetici oranlarımızla çalışma hayatındaki standartların çok üzerinde bir yaklaşıma sahibiz. Bunun için emek ve eşitliğin kutlandığı 8 Mart aynı zamanda Pluxee’nin sahip olduğu değerleri temsil etmekte. Hem sunduğumuz ürün ve hizmetlerle hem de çalışma kültürümüzle iş hayatında herkes için varız! Eğer sen de aynı değerleri taşıyorsan Pluxee hizmetlerini tercih ederek kadınlar gününü birbirinden özel hediyelerle taçlandırabilirsin.

Kadınlar Gününe Özel Hediye Tavsiyeleri

Aslında her gün, kadınlar günüdür. Ancak 8 Mart yaşamın her alanında eşit temsiliyetin ve kadın emeğinin öneminin hatırlandığı daha özel bir gün. Eğer sen de yaşamında ve çalışma hayatında yer alan kadınları kutlamak istiyorsan aşağıdaki hediye önerilerimizi incelemeden geçme!

Kişiselleştirilmiş Takılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü simgeleyen bir takı hediyesi bugünün anlam ve önemini ifade edebilir. Bugünü simgeleyen kolye, küpe ve bileklik modeli 8 Mart tarihine anlamlı bir iz bırakır. Ayrıca her kadının giyim tarzında değerlendirebileceği bir seçenek olarak göze çarpar. Eğer kullanışlı ve zarif bir hediye arayışındaysan takı seçeneklerini mutlaka değerlendirmende fayda var.

El Yapımı Lezzetler

Yemek ve tatlılar sadece erkeklerin değil kadınların da kalbine giden bir yoldur. Özellikle hazırlanışı için özenle emek sarf edilen lezzetler… Şüphesiz her kadının kendisini özel hissetmesini sağlayacaktır. 8 Mart hediyeleri sunmak için seçtiğin kadının sevdiği lezzetleri göz önünde bulundurarak güzel bir sofra hazırlığı yapmaya ne dersin? Bunun için Pluxee Yemek Kartı ile alışverişini yaptıktan sonra kolları sıvayabilirsin. Eğer anlık bir sürprizle bugünü özel kılmak istersen bir kutu çikolata veya el yapımı şekerlemeler de ideal seçim olmaya aday. 

Çay ve Kahve Aksesuarları

Kahve ve çay çalışma hayatının önemli bir parçası olduğunu herkes bilir. Çalışma temposuna keyifli bir mola vermek için tercih edilen bu içecekler aslında dinlenmeyi ve odaklanmayı temsil eder. Eğer kadınlar gününün emekçi kadınlarına çalışma yaşamında yer edinecek bir armağan sunmak istiyorsan çay ve kahve aksesuarlarını tercih edebilirsin. Kupa, çay bardağı, mug veya bardak altlığı gibi seçenekler kadınların çalışma hayatında değerlendirebileceği hediyeler. 

Özel Tasarım Çiçek Aranjmanları

Çiçekler her zaman güzel ve anlamlı bir hediye seçeneğidir. Ancak, bu sefer standart bir çiçek buketi yerine özel tasarım çiçek aranjmanları tercih edebilirsin. Kadınlar Günü’nü sembol eden renk şüphesiz mordur. Sen de mor rengin ağırlıkta olduğu bir çiçek aranjmanı hazırlayarak Emekçi Kadınlar Günü hediyesi olarak özel bir armağan sunabilirsin.

Hediye Kartı

Kadınlar Günü’nde kusursuz bir hediye hazırlamak istiyor fakat kararsız mı kalıyorsun? Eğer hediye seçmekte zorlanıyorsan bir hediye kartı da doğru seçim olmaya aday. Kadınlar Günü hediyeleri kurumsal hazırlıklar için de sıkça tercih edilen bu yöntem özgür bir hediye seçimi sunar. Hediye karını alan kadınlar birçok markadan kişisel zevkleri ve ihtiyaçları doğrultusunda dilediği seçimi yapabilir. Bu hediye seçeneği özellikle firmaların kadın çalışanlarına kendilerini özel hissetmesi ve motivasyonu desteklemesi için idealdir. Çalışanlarına anlamlı ve motivasyon dolu bir hediye sunmak istersen hemen Pluxee Hediye hizmetimizi incelemeye başla!