ramaz

İşletmelere Özel Ramazan Yardımı Önerileri

22 03 2024

Ramazan Ayı, küslerin barıştığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel anlara sahne olur…

Her günü lezzetli sofralarla geçer, her sofrada misafirler eksik olmaz. Ramazan ayının son demlerinde ise tatlı bir Ramazan Bayramı heyecanı başlar. 3 gün süren bu bayramda aile ve dostluk ilişkileri yeniden değer kazanır. Bunun için Ramazan Ayı’nın ve Ramazan Bayramı’nın birleştirici bir etkisi olduğunu söylemek mümkündür. İşletmeler bu özel anlarda çalışanlarıyla motivasyon dolu bir destekte bulunmak adına birçok yardımda bulunabilir. Böylece çalışanların hayatlarına dokunarak şirket değerinin önemini yansıtabilir. Eğer sen de bizimle aynı fikirdeysen Pluxee dünyasına hoş geldin! Çalışan mutluluğunu desteklemek için Ramazan Ayı yardımı için yapabileceklerin yazımızda.

Ramazan Yardımı İçin Neler Yapılabilir?

Söz konusu Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı olduğunda birçok ihtiyaç gündemdedir. Bolluk içinde Ramazan sofraları için market alışverişlerinden Ramazan Bayramı’na güzel bir hazırlık yapabilmek için yeni kıyafetlere… Bunlar herkesin temel ihtiyaçları arasında yer alır. Durum böyle olunca işletmelerin çalışanlara destek olabilecekleri birçok farklı alan bulunduğunu söylemek mümkün. Sen de belirli bir alanda çalışanlarına destek olarak Ramazan Bayramı’nı herkes için bereketli kılabilirsin. Peki bir işletme için en uygun ve en pratik seçenekler hangileri? Bu sorunun cevabını öğrenmek istersen doğru adrestesin.

Birlik ve Beraberliğe: İftar Organizasyonları

Ramazan döneminin birleştirici ve destekleyici bir atmosfere sahip olduğundan daha önce de bahsetmiştik Eğer bu atmosferi iş yerine taşımak istiyorsan Ramazan Ayı için özel organizasyonlar düzenleyebilirsin. İftar daveti gibi etkinlikler tüm çalışanlarının özel zamanlar geçirmesi için oldukça ideal. Bu davetlerde çalışanlarınla olan iletişimini güçlendirebilirsin. İftar davetleri Ramazan yardımı yapmak için de uygun zamanlara sahne olabilir. Bu anlar için çalışanlarına yardım paketleri hazırlayarak bereket dolu bir gün geçirmelerini sağlayabilirsin.

Bereket Dolu Zamanlara: Çalışan Yan Hakları

Ramazan bereketini çalışanlarının yaşamında yaymak istiyorsan esnek yan hakları sunmak da doğru seçenek olabilir. Ulaşım, yakıt ve ekstra yemek bütçesi gibi destekler çalışanlarının Ramazan ayı bütçesini rahatlatabilir. Ayrıca daha zengin sofralara ve daha eğlenceli bir Ramazan anlarına destek olmuş olursun. Eğer bu şekilde çalışanlarına yardım etmeyi düşünürsen Pluxee Yemek hizmetimiz seninle!  Bu hizmetimizle çalışanlarının yemek bakiyelerini vergi avantajı ve dijital yönetim gibi avantajlarla güçlendirebilirsin. Eğer farklı bir alanda destekte bulunmayı düşünürsen Pluxee Yakıt gibi hizmetlerimizi de değerlendirebilirsin. Böylece çalışanlarının bayram tatili gibi enerji depolama ve dinlenme amaçlı aktivitelerine destek olabilirsin.

Dijital Hediye Kartları: Çok Çeşitli Bir Seçenek

Eğer çalışanlarına hangi alanda yardım etme konusunda kararsızsan dijital hediye kartları senin için ideal seçenek olmaya aday. Tamamen dijital kanallardan sunulan bu ürünler işletmelere hem lojistik hem de operasyonel açıdan kolaylık sağlar. Çünkü bu ürünlerle minimum çalışan eforuyla yardım süreçlerini yürütmek mümkündür. Ramazan döneminde işletmeni yormadan yardımlarını gerçekleştirmek için bu ürünlerden faydalanabilirsin. Dijital hediye kartları birçok farklı alanda kullanılabilir. Bunun için bu seçenek çalışanlar için çeşitli alanlarda alışveriş imkanının da kapılarını aralar. Dijital hediye kartlarının bu avantajlarından yararlanmak için kapsamlı bir hizmet sunan Pluxee Hediye’yi tercih edebilirsin. Yüzlerce farklı alanlarla hizmet veren anlaşmalı markalarımız ile çalışanlarına eşsiz bir Ramazan Yardımı hazırlayabilirsin. Pluxee Hediye hizmetimizin sunduğu diğer avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

• Vergi Avantajı

• Kişiye Özel Paketler

• Mobil Uygulama ile Pratik Kullanım

Pluxee yemek hizmetimiz özel günlerin ve iş başarısının ön plana çıktığı her zamanı özel kılar. 12 ayın sultanı Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı’nı da bereketini taşıyan bir yardımda bulunmak için bu hizmetimizi değerlendirebilirsin.